hét magazine over leidinggeven op Curaçao en aruba

Archief

Coaching

online

Iwan Zunder

Growth in Governance

Duurzame groei van ons bestuur?

Aanwijzing, miljoenentekort, bezuinigingen, structurele maatregelen… Dit waren de kernwoorden die regelmatig het nieuws bepaalden van de afgelopen weken. Niet echt een toon die veel vertrouwen geeft in ons Openbaar Bestuur. Het is daarom dan ook extra interessant om voor Coaching een gastartikel te mogen schrijven over duurzaamheid van ons Openbaar Bestuur op Curaçao. Is er groei en hoe duurzaam is deze?

Andrés F. Casimiri

Hoe gaat het met GreenTown?

In de eerste groene editie van Coaching magazine stond onder andere een bijdrage van GreenTown. Nu, vijf jaar later, geeft Andres Casimiri een update van de stand van zaken in deze gastcolumn.

Runy Calmera

Iedereen is een leider

Dit artikel is de eerste van een reeks bijdragen van de Dutch Caribbean Economists, ook wel Economenclub genoemd. Runy Calmera, bestuurslid van de Economenclub, trapt af.

Dick Drayer

‘Sluit integrity pact bij grote projecten’

Exclusief voor Coaching sprak Dick Drayer op Curaçao met Peter Eigen, directeur van Transparency International, een niet-gouvernementele organisatie die transpa­rantie en verantwoordingsplicht in internationale ontwikkeling promoot.

© ABCourant 2018