hét magazine over leidinggeven op Curaçao en aruba

Coaching op maat

Uw eigen inCompany business magazine met de hoogwaardige en herkenbare uitstraling van Coaching.

Wilt u het lustrum van uw bedrijf extra cachet geven?

Zoekt u nieuwe wegen om bedrijfsinformatie professioneel naar buiten te brengen?

Zet u nieuwe diensten, medewerkers of strategische partners graag origineel in de schijnwerpers?

Dan is ‘Coaching op maat’ zeker iets voor u!

Hoe werkt het?

Als bedrijf, branche, stichting of (overheids)organisatie stelt u zelf  uw eigen inCompany magazine samen met behulp van de ervaren schrijvers, redacteuren, designers, fotografen en marketeers van Coaching magazine. Daarbij kunt u een selectie maken uit bestaande Coaching artikelen, of laat u nieuwe artikelen schrijven door het Coaching team, bijvoorbeeld een coverinterview met uw directeur, een interview met een nieuw talent of een rondetafelgesprek over actuele ontwikkelingen binnen uw bedrijf.

 

Wij denken graag met u mee en nemen u al het schrijf-, design- en drukwerk in een keer uit handen. Uw magazine wordt vormgegeven in Coaching stijl, maar wel in combinatie met uw logo en huisstijlkleuren.

Uw eigen magazine wordt gedrukt in de oplage die u wenst en digitaal aangeleverd voor verspreiding via e-mail of uw website. Daarnaast verspreiden wij uw magazine ook onder onze eigen 3.000 lezers in het hogere bedrijfssegment als dat een interessante doelgroep voor u is. Wij maken al meer dan twaalf jaar lang gewaardeerde business magazines van topkwaliteit.

 

Op 13 januari 2014 tijdens de dies natalis presenteerden rector magnificus Francis de Lanoy en minister van onderwijs Irene Dick het UoC Lustrum magazine. De positieve ontvangst van dit magazine sterkt  onze ambitie om veel meer bedrijven en organisaties van inCompany magazines te voorzien.

Meer weten?

Neem contact op met Marjolijn Verwater via telefoon 518 7800 of marjolijn@coaching-magazine.net

Archief

Coaching

online

© ABCourant 2020