hét magazine over leidinggeven op Curaçao en aruba

Over Coaching

Coaching magazine is een bron van informatie en inspiratie voor managers en professionals op Curaçao en vanaf 2016 ook op Aruba. Verschillende thema’s, waaronder leiderschap, personeelsbeleid, kwaliteits­management en ICT worden belicht. Internationale ontwikkelingen worden geschetst en vertaald naar de dagelijkse realiteit van de eilanden. Praktische informatie, human interest en achtergrondartikelen wisselen elkaar af.

 

Coaching magazine is verkrijgbaar via een abonnement (gratis voor managers en professionals) en te koop bij de lokale boekhandels Bruna en Mensing’s Caminada en bij Van den Tweel supermarkt en Mangusa Hypermarkt. Tegen betaling is Coaching magazine tevens verkrijbaar op de andere eilanden, in Suriname en in Nederland. Het magazine heeft een oplage van 3.000 exemplaren op Curaçao en start in maart 2016 met een oplage van 500 exemplaren op Aruba. De eerste editie kwam uit in september 2003.

 

Online is altijd de meest recente uitgave te lezen in pdf-format. Er is een archief opgebouwd met digitale edities vanaf januari 2012.

 

Redactie

Het Coaching-team bestaat uit een aantal professionele schrijvers, journalisten en fotografen. Onder andere Oscar van Dam, Dick Drayer, Guido Rojer, Elizabeth Francisco, Elly Hellings, Elisa Koek en Jeroen Jansen leveren bijdragen aan het magazine. Fotografie wordt grotendeels verzorgd door Marika Ringalda, René Bergsma, en Carlo Wallé. De hoofdredactie is in handen van Mike Willemse, de eindredactie wordt verzorgd door Saskia Matthijsse.

 

Uitgeverij

Coaching wordt uitgegeven en gedistribueerd door ABCourant Curaçao.

Coaching is los te koop op Curaçao bij Bruna, Mensing’s Caminada en  Van den Tweel super­markt Jan Thiel

  Nederlandstalig vakblad

  Verschijnt 5x per jaar

  Al meer dan twaalf jaar het enige business magazine op Curaçao

  Iedere editie minimaal 48 pagina’s full color

  Oplage 3.500 exemplaren

  Gratis abonnement voor managers en professionals

  Artikelen door vakkundige en ervaren schrijvers

  Professionele vormgeving en fotografie

  Een grote kring trouwe lezers

  Zeer positieve waardering van lezers en adverteerders

  Ook verkrijgbaar bij Mensing’s Caminada, Bruna en Albert Heijn

  Promotie van het magazine via Facebookpagina

  Digitaal archief online

  Sinds 2016 ook op Aruba

Archief

 

© ABCourant 2017